dilluns, 16 de juny del 2014

LLiurament de signatures 19J 2014

Tal i com es va acordar a la darrera Assemblea de docents i treballadores de l'ensenyament, el 19 de juny entregarem les més de 5000 signatures recollides fins ara exigint a la conselleria d'ensenyament que declari, de forma clara i per escrit, lainsubmissió a la LOMCE i aturi, donades les semblances, el desenvolupament de la LEC (Decrets de plantilles i avaluacions). Precisament fa uns dies la consellera Rigau, tot i haver estat tot el curs criticant la LOMCE i insinuant que no s'aplicaria a Catalunya, ha reconegut que la començarà a desplegar “per imperatiu legal”.
També rebutjarem el “tancament administratiu” que vol imposar el Departament d'ensenyament a l'escola Pompeu Fabra del Prat de Llobregat, mesura sense precedents que consistirà, si no l'aturem, a tancar el centre per tornar-lo a obrir el dia següent amb un altre nom i havent suprimit tots els llocs de treball de la plantilla actual, incloent les definitives.
Es per això que us convoquem a totes i tots aquest dijous 19 de juny, a les 18 hores, a una CONCENTRACIÓ AL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT (Via Augusta, 202, BCN).
Us preguem la màxima difusió i assistència possible. Perquè un esforç al final d'aquest curs pot suposar començar amb més forces el proper.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada