dimarts, 10 de juny del 2014

L’Escola Santiga es posiciona contra la LOMCE i la LEC.



§  125 famílies de l’Escola Santiga sol·liciten la derogació de la llei LOMCE i LEC
§  L’Assemblea de Treballadors i l’AMPA signen també contra la polèmica llei educativa.


L’Escola Santiga ha iniciat una campanya de recollida d’adhesions i signatures contra l’aplicació de les lleis educatives LOMCE i LEC, que suposen un nou atac al model d’escola pública en català.
L'objectiu és demanar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat que es declari insubmís a la LOMCE i aturi el desplegament de la LEC.
A nivell específic, es fa especial èmfasi en la denúncia de les noves competències atorgades a l’equip directiu de cada centre, que mitjançant l’anomenat “Decret de Plantilles” dóna capacitat a l’equip directiu a la selecció de personal mitjançant entrevista [mentre ara es fa per concurs ordinari]i la singularització de les places de l’equip docent, a més de plantejar la substitució del personal docent de baixa sense seguir l’ordre estricte de la borsa de treball.
Alhora, es fa una demanda específica  a la Generalitat per tal que es declari insubmisa a la llei LOMCE i aturi l’aplicació de la LEC.

Tant l’AMPA com l’Assemblea de Treballadors de l’Escola Santiga han donat suport a aquesta demanda, canalitzada pel personal docent i les famílies del centre.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada