diumenge, 1 de febrer del 2015

Companyes i companys,
El proper dimecres 4 de febrer hi ha previsió de que siguin aprovats els pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel present any 2015. Tornen a ser uns pressupostos profundament antisocials, que perpetuen les retallades, consoliden les desigualtats i continuen atacant els drets socials més bàsics i els serveis públics en benefici de les privatitzacions, del pagament del deute i dels interessos dels mercats i els grans capitals a consta de la misèria i patiment de les classes treballadores i populars.
Des de l'Assemblea de docents i altres treballadores de l'ensenyament públic, juntament amb les organitzacions i col·lectius que van assistir a l'assemblea que vam dur a terme el passat dimecres i amb aquelles que conformen les marxes de la dignitat, us convoquem a mobilitzar-nos en contra :
CONCENTRACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS: DIMECRES 4 DE FEBRER, 17:00 H, PARC DE LA CIUTADELLA (DAVANT DEL PARLAMENT) PAGAR EL DEUTE ÉS POBRESA I PRIVATITZACIÓ. NO A L'AUSTERICIDI!

I després, anem totes i tots a la Manifestació per exigir la reobertura del cas del 4F del 2006 al qual, amb uns procediments molt poc clars, van ser detingudes 9 persones i 4 van ser empresonades (entre les quals Patricia Heras, que es va acabar suïcidant).
4F. NI OBLIT, NI PERDÓ. 19H, PÇA UNIVERSITAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada