dissabte, 24 de gener del 2015

Benvolgudes i benvolguts,

com moltes sabreu, aquests dies s'estan duent a terme els debats parlamentaris sobre els pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l'any 2015 que volen aprovar al voltant de la primera setmana del mes de febrer. Aquests tornen a ser uns pressupostos profundament antisocials, que perpetuen les retallades, consoliden les desigualtats i continuen atacant els drets socials més bàsics i els serveis públics en benefici de les privatitzacions, del pagament del deute i dels interessos dels mercats i els grans capitals a costa de la misèria i patiment de les classes treballadores i populars.

Des de l'Assemblea de docents i altres treballadores de l'ensenyament públic, tot i que som conscients del poc temps que hi ha per organitzar-ho, hem decidit concentrar-nos al Parlament coincidint amb algun ple de la seva tramitació. És per això, que us convoquem a organitzacions, col·lectius, assemblees de treballadores i barris, i a totes les persones que vulgueu, a una assemblea per unir totes aquelles forces que veuen que s’ha de denunciar i lluitar contra aquests pressupostos.

Serà una assemblea oberta que tindrà lloc el proper dimecres 28 de gener, a les 18:30 hores, al local de la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona. C/Obradors, número 6-10, baixos).

Els pressupostos de la misèria els patim totes i tots, no hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada