dimecres, 14 de maig del 2014

CAMPANYES EN MARXA

 A la darrera assemblea de docents i altres treballadores de l'Ensenyament Públic del passat 26 d'abril vam arribar a alguns acords que podeu veure a la nostra web (Aquí).
Entre aquests acords avui us volem destacar 2 per la seva urgència:

Campanya "centres contra del decret de plantilles".

Des de l'assemblea de docents iniciem una campanya per tal d'aconseguir que el màxim de centres possibles s'hi adhereixin.  Bàsicament es tracta d'afirmar que al nostre centre no es produirà cap "singularització" més de places i que no es recorrerà a l'entrevista personal com a mètode per a la selecció de personal.
Teniu al 1r document adjunt la proposta de text en word, per si voleu variar alguna cosa.
No oblideu enviar-ho al nostre correu electrònic (assemblea29oct@gmail.com) per tal de difondre el vostre rebuig i contribuir a fer més grossa aquesta pilota contra el decret de plantilles.

Campanya de recollida de signatures

L'objectiu és demanar al Departament que es declari insubmís a la LOMCE i aturi el desplegament de la LEC. Documents adjunts 2n (per signatures individuals) i 3r (per a col·lectius com el Consell Escolar, el Claustre, AMPA, etc).
Podreu muntar una mesa una tarda a la sortida i recollir-ne totes les que pugueu?Us convidem a demanar la col·laboració de l'AMPA per tal de donar força i unitat a la campanya.
Les signatures les podeu escanejar i enviar a assemblea29oct@gmail.com, o bé portar-les a la propera assemblea que farem el 12 de juny a les 17'30h a BCN (lloc encara per concretar).
Tot sembla impossible... fins que es fa (N. Mandela)

Documents: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada